In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Manhattan -

Varkensstraat 6, Arnhem
Manhattan. Manhattan in Arnhem. De Revu's Nachttempel van Nederland 2008! Manhattan heeft iedere week weer nieuwe en oude feesten waar ze Arnhem mee versierd. Het is een heerlijke discotheek om naartoe te komen om een top avondje stappen te beleven. Manhattan heeft het allemaal! Seize The Night!
Sfeer & interieur. De Sfeer en het interieur zijn zoals het moet zijn in een disotheek. Er is vooral veel gewerkt met rood en zwart. Verder is Manhattan gelegen in het centrumk van Arnhem, op 5 minuten loopafstand van het Station en op 1 minuut loopafstand van de Korenmarkt. Ze bevindt zich dus in het hartje van de uitgaanswereld!
Muziek. De muziek stijlen verschillen iedere week, maar de basis is toch wel House. Ook worden er feesten georganiseerd dat vooral is gericht op minimal, of eclectic of andere stijlen. Manhattan staat hier altijd voor open. Daarnaast hebben ze iedere eerste zondag van de maand Soultrain! Dan worden de gouwe ouwe plaaten van de 70's en de 80's weer tevoorschijn gehaald en gaan ze los op deze groovy en funky tunes!
Telefoon: 026-3516316
Website: http://www.manhattan.nl

Manhattan, Varkensstraat 6, Arnhem
00.00-05.00 (kan verschillen)